Ja to nie wiem czy się pojawię
Wszystko zależy czy violla mnie puści lub przyjdzie ze mną...
Ostatnio chodzi wkurzona jak 150, bo ja tylko roverki, roverki, roverki.
Nigdzie nie wyjdę z nią, prawie razem nie gadamy, bo jak nie forum, to filmy.
A jeszcze dzisiaj spot, to już w ogóle by mnie pogoniła z domu i gdzie ja bym się podział?
Za zimno na nocowanie w samochodzie, a ZT wcale nie taki wygodny do mieszkania
Ostatnio powiedziała, że znajdzie w serwerowni maszynę roverkową i ją zepsuje
Kiedyś Majkel znalazł jakąś miejscówkę, gdzie żarówka z chodnika idealnie oświetlała samochód od spodu, dzięki temu auto na fotach nocnych wyglądało b. imponująco.
[ Dodano: Czw Mar 11, 2010 21:54 ]
Maniulek dzwonił i prosił przekazać, że umówili się z kolegą ok. 23:00 w w/w miejscu
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
A ja z kolega sic_corey, tez mialem kiedys mini-spota zimowego u niego na parkingu.
Kurcze szkoda, ze dopiero dzisiaj uporalem sie z internetem, bo bym przyjechal
[ Dodano: Sob Mar 13, 2010 12:31 ]
Do tego dochodzi fakt, ze siedzialem tuz obok w naszej knajpie
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum