Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam po dłuższej nieobecności. Przy chęci zmiany akumulatora wyszło na jaw że muszę zmienic regulator napięcia gdyż przeładowuje mi akumulator. Moje pytanie jest jak się dobrac do regulatora?? Odkręciłem 3 małe śrubki na tej plastikowej obudowie altern. ale ona nawet nie drgnie. Cyżby by wyjąc regulator musze zdemontowac cały alternator??
_________________ gajowy
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lut 13, 2011 14:38, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 15:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
gajowy, Gdzie kupiłeś regulator napięcia do R 600? W.
Mój mechanik- elektryk przerobił regulator od VW ale nie pamiętam modelu, coś tam przelutowywał, koszt regulatora ok 40 zł, od pól roku nic się już nie dzieje, nie dawno mierzyłem ładowanie wyszło prawie 14V, jak na razie wszystko ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum