Wysłany: Pon Mar 15, 2010 19:45 [Rover 416si 96r.]
Witam mam problem z autem otóż szukałem podobnego tematu ale nie znalazłem auto mi się dosyć często potrafi zagrzac nawet i do 80% wentylator włacza sie bardzo szybko nawet i przy 50% ale temperatura mimo tego nie chce spadac przy jeździ i przy postoju wentylator działą a temperatura nei spada ostatnio zauważyłem ze przy chłodnicy mam miejsce na drugi wentylator ale jest tylko obudowa wirnika w środku nie ma nie jest to miejsce na wentylator od klimy bo ten jest osobno z góry dziękuje za pomoc:)
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 19:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a czy chłodnica nie jest już zużyta?... lub po prostu pozatykana śmieciami..?
Matixx1988 napisał/a:
przy chłodnicy mam miejsce na drugi wentylator ale jest tylko
obudowa wirnika w środku nie ma nie jest to miejsce na wentylator od klimy bo ten jest osobno z góry dziękuje za pomoc:)
coś masz namodzone... tak to nie wygląda przy fabrycznej klimie
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Jeśli mnie pamięc nie myli to chyba w Poldoroverze właśnie tak wyglądała chłodnica u mnie, tzn były dwie obudowy na wentylator a tylko jeden był założony. Ale ja w 416, co prawda bez klimy, mam całkiem inny wentylator w aluminiowej obudowie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum