Wysłany: Sro Mar 17, 2010 23:18 [R200] lusterka (nie)elektryczne ?
Mam krótkie pytanie odnośnie lusterek, mianowicie czy jeśli lusterka są zwykłe manualne, to oznacza to również brak podgrzewania?
Przeglądając liczne ogłoszenia odnośnie R200, często spotykałem się z sytuacją, że w opisie podane było `lusterka elektryczne`, natomiast po zdjęciu widać było, że nie ma przycisku do zmiany pozycji lusterek, natomiast widoczny był bolec do regulacji ręcznej.
Czy sprzedawcy podciągają grzanie lusterek pod opcję `lusterka el.`czy jeśli są manualne, to nie ma także podgrzewania ?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 23:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lis 2009 Posty: 153 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 10:36
z wykształcenia podobno jestem elektronikiem^^ może sobie poradzę, kwiestia znalezienia przewodów do ogrzewania tylnej szyby...
pobawie się w to latem, i zapewne będę prosił o pomoc:))
a co ja mówię latem...pasowało by już teraz na wiosne:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum