Ja skromny? Pomyliłaś chyba "skromny" z "przystojny"
Nie uważam, że robię więcej niż Ty, Brt, czy koledzy z administratorki...
Hostować stronę może każdy więc... ja tylko się cieszę, że maszyna stoi
bezpiecznie u mnie i z powodu jakiejś spóźnionej wpłaty nie wywalą nam
usług w kosmos łącznie z danymi
kasjopea napisał/a:
Po prostu robisz dla Klubu świetną pracę i jesteś wspaniałym człowiekiem
Ide powiedzieć to violli, bo ona twierdzi, co innego
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wysłany: Wto Mar 23, 2010 22:05
Filmik fajny - miło się oglądało Co do tego łosia to ja nadal leję z ujęcia później, gdzie Marek wychodzi z bagażu i przypór rozpięty Świetna sprawa chłopaki, humor dopisuje i oby tak było zawsze i wszędzie!
No i oto wzmianka w AŚ Widać nawet Brt`a i Marka - się w środek wepchnęli
[ Dodano: Pon Mar 29, 2010 19:55 ]
A przy okazji - Klub Roverki.pl nie powinien się nazywać tak, jak inne tam wymienione, tj.; STOWARZYSZENIE Klub Roverki.pl?
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 19:15
A jesteśmy wpisani do KRS?? jesli tak to powinnismy, ale tylko jesli jesteśmy zarejestrowanym zrzeszeniem /stowarzyszeniem.
Dobra, przyznaję się, miałam słabszy dzień jak to pisałam
No wiesz co?! Ja już jej powiedziałem
Może zacznę od lewej kto był skąd jeśli jeszcze pamiętam dobrze:
Klub VWGolf (1 osoba)
Klub Nissan (3 osoby)
Klub ROVERki.pl (z tyłu 2, osoby)
Klub HodaCivic (z przodu, 3 osoby)
Klub Forda (2 osoby)
Klub Audi A3/S3 (2 osoby)
Klub Saab (1 osoba)
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Tomi, wlasnie ja nie chcialem tego mowic, zeby za wiele nie wyjawiac, ale jednego jestem pewnien. Wszyscy beda sie smiac!
Tak BTW spotkalem przed chwila Twojego kolege w 200 BRM na WR
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum