Heh. Czytanie ze zrozumieniem Nie czy będzie tylko kiedy będzie (walkie żart - żeby nie było)
A tak na poważnie na pewno w swoim czasie się o tym dowiemy. Cierpliwość cecha nabyta
[ Dodano: Czw Mar 25, 2010 15:59 ]
olek997 napisał/a:
Drodzy koledzy
a koleżanki gdzie
_________________ Jeśli w czymkolwiek pomogłem to wystarczy kliknąć "Pomógł" Wdzięczność gwarantowana
Niechże szanowny Zarząd spłodzi już jakieś info, bo czasu zostało mało, a ludzie w tym okresie mogą zaplanować sobie urlopy na wyjazdy rodzinne. Im wcześniej tym lepiej chyba.
Wiadomo już, że konkurs AŚ wygrał SAAB i A3 więc wracamy do tradycji i można termin przyklepać już
Zróbcie pyszną ankietkę, zróbcie info na stronie i jaazzdaaa...
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Niechże szanowny Zarząd spłodzi już jakieś info, bo czasu zostało mało, a ludzie w tym okresie mogą zaplanować sobie urlopy na wyjazdy rodzinne. Im wcześniej tym lepiej chyba.
Wiadomo już, że konkurs AŚ wygrał SAAB i A3 więc wracamy do tradycji i można termin przyklepać już
Zróbcie pyszną ankietkę, zróbcie info na stronie i jaazzdaaa...
A ja chcialbym miec wczesniej info, bo znowu od momentu jak sie dowiem do zlotu nie bede mial zadnej wyplaty jak to bylo ostatnio i nie pojade.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum