Wysłany: Sob Mar 27, 2010 00:21 [R600] Konsola środkowa. Demontaż.
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam, proszę o pomoc, muszę przymocować i sprawdzić działanie zapalniczki oraz chciałbym zamontować podświetlenie - wymienić żarówki. Proszę o pomoc w demontażu konsoli środkowej.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lut 22, 2011 22:20, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 00:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Odkrecasz srubki po bokach w miejscu gdzie sa nogi. Wyjmujesz radio i przez wneke powiniens znalezc jeszcze kilka srubek tam. Pomocne moze byc rowniez zdemontowanie schowka. Lepszy dostep bedziesz mial...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wyjmujesz radio i przez wneke powiniens znalezc jeszcze kilka srubek tam
Nie trzeba
Cytat:
Pomocne moze byc rowniez zdemontowanie schowka
Tez nie trzeba Po otwarciu masz dobry dostęp do śrubki.
Musisz tylko zdemontować jeszcze plastik pod kierownicą aby dostać się do śrubki po lewej stronie u góry. Tylko uważaj jak będziesz ciągnął konsole do siebie aby zatrzaski wyskoczyły. Bardzo łatwo je połamać
_________________ Na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść.
Chyba dlatego ten świat jest taki pokręcony.
Witam Kolego !
Mam pytanko do Ciebie pisałeś ze musisz zdemontować konsole środkowa żeby wymienić podświetlenie a ja mam problem bo przestało mi działać podświetlenie tych trzech przycisków ( od cyrkulacji, Klimatyzacji A/C i tego pierwszego od góry) te diodki żółta i zielona się świeca jak przełączam ale nie podświetla mi całości jak zapale swiatła(podswietlenie) czy już coś z tym robiłeś ja muszę sie dostać do tych żarówek od tych przycisków co wymieniłem co sa obok po prawej stronie pokręteł ustawienia nawiewów , możesz mi poradzić czy muszę cała konsole demontować żeby wymienić te żaróweczki ( i jakie to są żaróweczki) czy tam jest jedna ogólna czy każdy przycisk ma swoja osobno???? Dziękuje z góry za pomoc
Pozdro
Dziekuje za pomoc musze sie za to zabrac i wyciagnac ta konsole. A ta zarówka R3 to jest w jakiejs oprawie czy taka kupic jako zwykła R3 i w aucie jest oprawa w króra właze nowa??????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum