Wysłany: Pon Mar 29, 2010 12:58 [R 416 HB, '97] nr ser. spinki zewnętrznej uszczelki drzwi
Witam,
czy ktoś z Was wie jaki jest nr ser. spinki zewnętrznej uszczelki drzwi? Albo chociaż zna lub może sprawdzić u siebie (ja niestety takiej możliwości nie mam:() wymiary? Dokładniej chodzi o spinkę w kształcie literki "T".
Na załączniku zaznaczyłem, o które uszczelki chodzi.
Z góry bardzo dziękuję.
Ostatnio zmieniony przez LU Pon Mar 29, 2010 13:06, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 12:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 13:42
Myślałem, że jest jakiś podział u nich w katalogu na rodzaj budy (MB1) lub nadwozia (HB lub Aerodeck). Sprawdziłem i takiego podziału nie ma. Wiesz jak taka spinka wygląda? Jeśli nie to po powrocie do domu zobaczę w instrukcji serwisowej Hondy Civic. O ile mnie pamięć nie myli, to chyba były te spinki na schemacie.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
jedyne co pamiętam to była spinka w kształcie dużej litery "T" - nic więcej.. niestety teraz przez dłuższy okres czasu nie mam dostępu do swojego auta, a chciałbym skompletować wszystkie braki, które muszę uzupełnić:(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum