Młotek- żeby sobie lepszy prezent z głowy wybiła. , a tak na poważnie to daj jej jakiś talon na zabiegi w salonie kosmetycznym- na pewno z tego skorzysta
Kurcze propozycje nie do wyjęcia - na czele bym stawiał łańcuch z kołpakiem oraz młotek do wybijania prezentów z głowy . W ogóle Łatwiej się od rover-owiczów dowiedzieć jak ustawić rozrząd niż co kupić na osiemnastkę . Ja bym obstawiał tą kamastutre, lub biżuterie(za 200 pln-ów to na pewno by się jej spodobała ). Jak nie masz pomysłu to z reguły zawsze znajdzie się jakiś sklep z upominkami na tego typu okazje i tam można poszukać inspiracji . Powodzenia
soviet100 [Usunięty]
Wysłany: Sro Mar 31, 2010 11:32
Bilety do kina dla dwóch osób ;;)
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sro Mar 31, 2010 11:47
Za moich, starych czasów dawało się tablicę z tramwaju z numerem "18", na której wszyscy obecni składali życzenia. Drugim pomysłem był zakup pieluch dla dorosłych...
Ale to tylko dla osób, którzy mięli poczucie humoru.
Teraz nastolatki są zasypywane tymi "dildosami" na 18-stki, więc to nie jest jakiś niepowtarzalny pomysł
Założę się, że ta dziewczyna dostanie przynajmniej jednego, a jak dobre pójdzie to i ze 3
Kamasutra to rzeczywiście dobry pomysł
Ja dziewczynie kupiłem kiedyś na osiemnastkę 2 metrowego pluszaka. Od kumpli dostała dildo, więc pomysł nie taki głupi Z biżuterii też pewnie będzie sie cieszyć.
Wyobraź sobie drogę przez miasto z dwumetrowym czymś na plecach, jeszcze wtedy prawka nie miałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum