Zmieniając kapcie na letniaki oraz że padający deszcz umył mi trochę samochód kolega nitro cyknął mi parę fotek Tomcia Ja się nie znam na fotografii jednak niektóre wyszły jak dla mnie super.
_________________ Tomcata na części info na PW
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 17:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak jest chyba ładniej co do fotek, to ciemny kolor nie jest łatwy do focenia, sam Tomcat jest ciemny, tak że gubi się wiele szczegołów i auto jest jak ciemna plama a z tyłu wali przepał od zewnątrz fajne i ciekawe jest ostatnie
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
nie no pewnie, ale zobacz o ile lepiej by wyglądało foto np: nr 2 jakby zamiast na tym przepalonym tle postawić go na tej parkingowej ścianie - wtedy można wydłużyć czas i automatycznie foto będzie jasniejsze, jak nie da rady to walnąć lampą w sufit i go ładnie i równo doświetli
nitro20 [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 23:42
Mialem okazje robic te fotki dla Dobregozioma, sesja trwala 15 minut wiec naprawde nie mialem czasu pomyslec nad kompozycja, obcykalismy go poprostu dookola na szybciocha, takze mam nadzieje, ze przy najblizszej okazji bedzie wiecej czasu i poprawimy jakosc.
Markzo napisał/a:
tak jest chyba ładniej co do fotek, to ciemny kolor nie jest łatwy do focenia, sam Tomcat jest ciemny, tak że gubi się wiele szczegołów i auto jest jak ciemna plama a z tyłu wali przepał od zewnątrz fajne i ciekawe jest ostatnie
Co do siatki, to za bardzo kojarzy mi sie z wies tuningiem, decyzja nalezy do wlasciciela, ale ja bym nie zakladal. Wychodze z zalozenia ze OEM to OEM i upiekszanie z zewnatrz powinno polegac jedynie na zmianie felg ewentualnie zalozeniu dedykowanych przez producenta dodatkow do auta.
bardzo mi miło, dzięki! ale to zwykłe testowe foty kupiłem nowa lampę i byłem się nią pobawić, ta sesja trawła max 10-15min chciałem sprawdzić jak sobie z doświetlaniem radzi, dlatego kadry sa nudne i powtarzające się
ja bym usunął te mokre plamy w około autka, poza tym samochodzik piękny!!! Sam takiego chciałem ale żonka mi marudziła...
Można by jeszcze postawić aparat na statywie, ustawić troszkę dłuższy czas, gdzieś koło 30-40 i podczas naświetlania trochę zmniejszyć ogniskową (zrobić troszkę mniejszy zoom) mogą wyjść całkiem fajne efekty, ale trzeba parę razy popróbować
pozdrawiam
[ Dodano: Czw Kwi 08, 2010 10:26 ]
a tak z ciekawości jaki jaką lampę kupiłeś?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum