Wysłany: Sob Kwi 03, 2010 22:05 [R623] Nierówne obroty, pali się check
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.3 Rok produkcji: 1995
witam, mam mały problem. przeglądam już kilka godzin te stronki i nic nie znalazłem.czasami z rana zapal się check w moim R623 z lpg w automacie.po zgaszeniu i zapaleniu silnika już się nie zapala. po załozeniu zworki gniazda diagnostycznego check pokazuje błąd 43 , mruga też zielona lampka S przełącznika sport skrzyni automatycznej ,błąd 12 . może ktoś mi coś podpowie co to za błędy. z góry dziękuje.
[ Dodano: Sob Kwi 03, 2010 23:05 ]
wywala mi też czasami płyn ze zbiornika od wspomagania.czasami w czasie jazdy podczas skrecania słychać dziwne piszczenie. pozoim płynu w normie. moze ktoś sie już z tym spotkał
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lut 14, 2011 21:36, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 03, 2010 22:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dzięki za linki zaraz poczytam. nie wiem tylko co z tym wspomaganiem może być. przewody całe, nie pozaginane a czasem wywala płyn ze zbiornika. pozdrawiam
nie wiem tylko co z tym wspomaganiem może być. przewody całe, nie pozaginane a czasem wywala płyn ze zbiornika
W manualu są sposoby określania i usuwania usterek - możliwe, że układ kierowniczy też ma poddział o wspomaganiu - musiałbyś przejrzeć ten manual serwisowy z linka
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum