Mam problem z wycieraczkami. Na pierwszym trybie nie działają tak jak powinny. Gdy włączę wycieraczki dochodzą np do połowy szyby i się zatrzymują. Za kilka sek przesuwają się o następny kawałek. Dodam że na szybszych trybach działają bez zarzutu. Czy ktoś wie co można zrobić żeby na "czasówkach" też było ok?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 23:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tez mam ten sam problem. Czytałem juz FAQ, ale patrzac na moje zdolności i wszechobecny pech, niechce tego samodzielnie zrobic, bo duza mozliwosc ze cos jeszcze bardziej zepsuje.
Dlatego sie pytam czy na Śląsku a najlepiej w okolicach Zabrza, jest jakis godny polecenia warsztat ktory by to zrobil i ile by to teoretycznie kosztowalo.
Moje autko do Rover 214si z 99r
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum