Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 20:29 [R75] Dziwne zachowanie przy wrzucaniu jedynki
Typ: v6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam
nie wiem czy jest to problem czy jestem najnormalniej w świecie przewrażliwiony
sprawa wygląda tak
czasami stojąc na światłach na luzie próbując wrzucić jedynkę czuje jakby lekkie puknięcie a w zasadzie to nie pukniecie tylko...hmm no trudno to nazwać ..po prostu trzymając nogę na hamulcu czuje pod pedałem ten moment..wydaje mi się ze na kierownicy też - tak jakby coś zaskakiwało. Zdarza się to powiedzmy raz na trzy próby wrzucenia jedynki ale tylko z biegu jałowego, przytrzymując sprzęgło na światłach nic takiego się nie dzieje. Pytanie czy jest się czym martwić czy te skrzynie tak mają. Biegi chodzą płynnie na zimnym lekko ciężej ( to chyba w każdym aucie )na ciepłym normalnie...znaczy czuć na gałce lekki opór ale naprawdę lekki.
Pozdrawiam
_________________ God Is Calidriver
Beauty( R75 ) and The Beast ( Cali C20XE )
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lis 28, 2010 00:15, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 20:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum