Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 12:27 Prośba o porównanie
Cześć, zastanawiam się nad kupnem do swojego roverka następującego radia: Pioneer DEH-2200UB, wpadło mi jednak jeszcze w oko radio Pioneer DEH-P3100UB, czyli po prostu chyba nowszy model. I teraz moje pytanie: chodzi mi o tył radia, z tego co udało mi się dostrzeć na zdjęciach, ten nowszy model ma więcej gniazd z tyłu.. czym mogą się różnić te radia? tzn. co można podłączyć do tego nowszego modelu czego nie można będzie podłączyć do starszego? Czy odczuje różnicę kupując ten nowszy model? poza różnicą w kieszeni dzięki z góry za pomoc
_________________ ...Rusz głową, zanim ruszysz...
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 12:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Róznica między tymi dwoma radiami to jedynie rodzaje odtwarzanych plików muzycznych. Ja sam mam model niższy z serii 2000 i nie mam powodu do narzekania
_________________ Jeśli w czymkolwiek pomogłem to wystarczy kliknąć "Pomógł" Wdzięczność gwarantowana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum