Mam pytanie czy u was również jest tak jak u mnie że klapa od środka nie ma tapicerki ,
wiem ze można przykleić np. bitumiczną mate, ale bym chciał oryginalną jeżeli taka istnieje Nie wiem jak to wygląda np. w R 45
Ostatnio zmieniony przez polakpolak29 Wto Kwi 07, 2009 15:23, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 13:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 14:06
U mnie w ZS'ie też nie ma. Jeszcze wypada mi często plastikowa zaślepka od zamka...wrrr A czy występuje "seryjnie" odpowie ktoś, kto może taką matę posiada.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
tak to wygląda w R75
I tu pojawia się problem ponieważ w R400 nie ma miejsc w których można by przyczepić taką tapicerkę. Jedyne rozwiązanie to samoprzylepne maty lub nawiercanie
Ostatnio zmieniony przez polakpolak29 Wto Paź 14, 2008 15:36, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 15:44
Wydaje mi się, że można wykleić klapę matami bitumicznymi twardymi, żeby pozatykać otwory. Na to przykleić tapicerkę "z metra", taką do wyklejania podsufitek, półek, subów itp. Fajnie jakby efekt był taki jak w R75, nie wiem tylko czy są w klapie jakieś otwory montażowe pod kołki, wyglądać to przecież musi Jeśli ich nie ma to podwinąłbym matę zewnętrzną na rogach pod matę APP i mocno podkleił.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witam nie chciałem pisać nowego tematu więc pisze dalej w starym.
Chciałbym zrobić obicie klapy bagażnika wpadł mi do głowy pomysł aby wykorzystać do tego taki o to zestaw http://www.allegro.pl/sho...item=1004715640
Formą była by klapa. Następnie na zaschniętą żywice przykleić tapicerkę i umocować całość spinkami. Chciałbym uzyskać efekt podobny do tapicerki w R75 czyli ze wszystkimi wypukłościami i o odpowiedniej sztywności aby nie wisiała. Czy ktoś próbował czegoś takiego?? Czy jest to wykonalne??
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 18:36
Mix napisał/a:
U mnie w ZS'ie też nie ma. Jeszcze wypada mi często plastikowa zaślepka od zamka...wrrr A czy występuje "seryjnie" odpowie ktoś, kto może taką matę posiada.
mam to samo co ty
tez gola blach i tez zaslepka wypada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum