Przychodzą mi do głowy dwa miejsca - giełda pod GUS i giełda na Wolumenie. W takiej kolejności.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
tez mi to przyszło jako pierwsze do głowy tylko strony obydwu tych miejsc są takie ze nie można nic wyszukać żeby przedzwonić i dopytać... wiec szukam konkretnych firm z tel.
To nie znam - jak czegoś szukam, to podjeżdżam na WGK.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
znalazłem sklep north.pl ale nie maja świetlówki o takich wymiarach 472mm x 2,4mm może ktoś się orientuje co się sanie jak zamontuje świetlówkę 472mm x 3mm bo taka maja fizycznie się zmieści tylko jak to wpłynie na podświetlanie? co z zasilaniem jak będzie niezgodne to reszta tez się nie zapali... jest jakaś mądra głowa?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum