Mam dobrą radę jak już wymieniasz rezystory i już masz wszystko na wierzchu to wymień je wszystkie,unikniesz powtórnej zabawy,po wymianie jednego następne rezystory lubią się przepalać.Pamiętaj rezystory nie mogą się stykać.Miłej zabawy,wszystkie się mieszczą tylko trochę trzeba pokombinować.POWODZENIA
Z racji tego, że i u mnie sypnął się bodajże rezystor drugiego biegu, dzisiaj będę wymieniał.
Naszukałem się długo poprawnych rezystorów.
Jest dużo drogich ofert albo ciężko znaleźć więc podaję link do sklepu internetowego.
Jak ktoś jest w Warszawy lub z Gliwic (o ile dobrze pamiętam) to można odebrać osobiście rezystorki po 1zł./szt ale najpierw trzeba zamówić przez internet żeby przywieźli na miejsce do sklepu.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Sie 2009 Posty: 159 Skąd: Gdynia
Wysłany: Pią Kwi 23, 2010 12:28
Rezystory spokojnie można umieszczać piętrowo albo w pionie, z resztą ten system jest tak właśnie zaprojektowany aby przepływające powietrze dodatkowo je chłodziło.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum