bo roverowskie silniki bazujace na wysokoobrotowych silnikach Hondy tak juz niestety pracuja dlatego maja wysoki moment obrotowy i niezly z nich pocisk
Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 09:46
Dk-san napisał/a:
bo roverowskie silniki bazujace na wysokoobrotowych silnikach Hondy tak juz niestety pracuja dlatego maja wysoki moment obrotowy i niezly z nich pocisk
Wysokoobrotowy diesel? Akurat silnik z 220SDI nie bazuje na zadnej hondzie, bo to silnik rovera. A ze wsadzali go tez do hondy, to juz inna sprawa.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 135 Skąd: Wołów
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 19:21
A ja swoim 600 2.0 sdi kiedys raz sprobowalem i za pierwszym razem wyszlo mi 12 sekund do 100 a fabrycznie ma 11.6 takze sie ciesze i mysle ze 200 powinna miec ponizej 11...pozdro!
Szczerze nie mierzyłem ile ma do 100, ale zbiera się podobnie jak Focus 1.6 TDCI (czy jakoś tak sie zwie) Dla mnie najprzyjemniej to się jeździ tym Roverem do 70km/h, wtedy jeżdżę do 1500obr i zmieniam bieg, a na trasie zazwyczaj mam tak 120 i naprawdę robi się głośno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum