Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Paź 2009 Posty: 48 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Kwi 28, 2010 22:05 [R414]Rover 414
Witam,
Ostatnio miałem mały kłopot z wspomaganiem przerdzewiały mi przewody wspomagania przez co spłynął mi cały płyn ze zbiornika profilaktycznie wezwałem lawete która odstawiła moj pojazd do mechanika po wymianie przewodów i zalaniu nowym plynem podczas skrajnego skrecania spod maski wydobywa sie dziwne skrzypienie , kierownica zaczyna drżeć oraz wibrować jako ze posiadam go juz troche nauczyłem sie ze niczego nie mozna w tym samochodzie ignorować czy orientuje sie ktoś czego moze byc to symptom, ostatnimi czasy coraz czesciej mój R gości u mechanika
pozdr
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 28, 2010 22:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Może pompa się zaciera jak jechała na sucho?u mnie pompa przy skrajnych położeniach wyła niemiłosiernie, aż w końcu zaraz po odpaleniu auta zaczęła też dziwne dźwięki wydawać
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Paź 2009 Posty: 48 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 10:55
na sucho to jechałem nim na lawete i z lawety takze około 40 m wydaje mi sie ze pompa pracuje normalnie zauwazyłem ze podczas skrajnego skrecenia w prawo cos zaczyna syczeć a najdziwniejsze w tym jest to drżenie kierownicy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum