Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 10:04 [Rover 200 1.6 Si 98r.] Zakładanie Nowego Alarmu
Potrzebuje pomocy bo chiałbym założyć nowy ALARM w miejsce starego tylko potrzebne Mi sa schematy do centralki ( Lucas ) wchodza dwie kostki.
Jak ma ktos opis szczegółowy kazdego kabelka w kostce po kolorystyce to Prosze o POMOC
Jak trzeba mam jeszcze inne ujecia tych Kabli.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 10:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 11:39
Cała kabelkologia jest rozrysowana w rave. Wiesz oczywiście Kolego rybaplmcteam, że moduł alarmu jest połączony z kompem i MFU i żeby działał komp (ECU) musi on zostać poddany drobnym zabiegom programowym w celu wycięcia immobilisera.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dzięki za informacje bo nie miałem pojecia. Tylko musze zaznaczyc ze mam zdjeta blokade w komputerze rozruchu bo nie mogłem odpalic auta jak Mi padł immobilazer i Elkromechanik Mi to zrobil duzo Mnie skasował bo az 400 zł za 2 godzinki pracy ale nie mam juz problemow z odpalaniem ale teraz tylko moge operowac kluczykiem. a Moglbys dac jakies namiary na reva
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum