Witam, jako, że zmieniły mi się plany chce wyjechać z ukochana na kilka dni na majówkowy weekend 8-9 maja. Zastanawiam się nad ciekawym miejscem.myślałem na Praga ? Krakowem ? Jakieś rady ? namiary na hotele ? dobre miejsca ? za wszelkie uwagi/propozycje będę wdzięczny !
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 17:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zależy od tego jak lubisz spędzać czas Jak lubisz zwiedzać to wiadomo Kraków, Praga. A jeżeli chodzi o odpoczynek na świeżym powietrzu to proponuje moje okolice tak jak kolega wyżej Wisła/Ustroń, ale też takie miejscowości jak Szklarska Poręba, Karpacz, Kudowa... Można wymieniać w nieskończoność
Myśmy się tam wybrali bodajże w tamtym roku w długi weekend bez rezerwacji, objechaliśmy wszystko Wisła Ustroń Istebna itd, wszystko zajęte, wróciliśmy tego samego dnia
Impreza wszystkich pokoleń
majówka w kościelcu koło / konina
gwaizda Gabriel Fleszar
w sobote 1 maja gala disco polo w Kole
http://e-kolo.pl/news.php?id=449
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wbrew pozorom nie było trudno. Jedziemy w weekend 8-9 więc miejsca były i są. Padło na Zakopane, ponad to wybieram się w kilka osób (rzekłbym standard, aczkolwiek z klasą). Nie będzie natłoku turystów więc nie ma mowy o przeciskaniu się na Krupówkach.
Pozdrawiam i adekwatnie do tematu------Miłego Wypoczynku
Można by zrobić jakaś ustawkę w Wiśle Tyle, że jutro mnie nie będzie na miejscu, a we wtorek czeka mnie maturaa ,ale chociaż na chwile by można się spotkać.Mi pasuje niedziela np koło 18 lub prawdopodobnie cały poniedziałek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum