Wysłany: Wto Maj 04, 2010 08:51 [R200] Potrzebna szybka opinia
Witam, tak jak w temacie potrzebuję szybkiej opinii na temat tych dwóch roverków. Który byście wybrali? Jeden w skórach, drugi za to pięciodrzwiowy i sam nie wiem który wziąć. Cenowo wyjdą podobnie. Liczę na konkretne podpowiedzi
co do 1 samochodu to:
- brak znaczków zarówno na słupkach jak i na klapie
-brak podanego przebiegu
- hak mogący sugerować że samochód ciągał przyczepki ale nie koniecznie
co do 2 to tak samo jak w pierwszym brak podanego przebiegu, brak fotek silnika, mało fotek środka
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12699828
-spasowanie przodu
-klapa z tyłu nierówno leży
-tak jak wcześniej kolega colin1983 zauważył brak znaczków na tylnych słupkach i na klapie bagażnika które mogą sugerować jakąś przygodę z tyłu, ale niekoniecznie
-oderwany mieszek od gałki
Ogólnie samochodzik wydaje się być zadbany. Jak masz nie daleko przejedź się i dokładnie go obejrzyj
Do tego i tego mam ok 200 km i właśnie też bardziej zastanawiałem się nad tym zielonym. No ale sam nie wiem... kiedyś dzwoniłem do tego zielonego to mówił ze ma przebieg ok 200 tys i tarcze do wymieniania z przodu.
Osobiście uważam że 3 drzwiówka jest ładniejsza. Tyle że drzwi to 1/3 dł całego auta;] i to stanowi problem na parkingach. jeśli diesel to raczej ten słabszy. Ja mam mocniejszego i przy spokojnej jeździe do 2tys obr spala mi po 7 - 8l co mi się w ogóle w głowie nie mieści.
Powodzenia w zakupach
jeśli diesel to raczej ten mocniejszy spalanie to samo a osiągi lepsze.
Yrek napisał/a:
Ja mam mocniejszego i przy spokojnej jeździe do 2tys obr spala mi po 7 - 8l co mi się w ogóle w głowie nie mieści.
napraw go mój mocniejszy przy ciężkiej nodze 6,1 a przy oszczędnej jeździe 5,2
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Byłem po tego trzydrzwiowego i jeżeli ktoś wybiera się po niego to szczerze odradzam! Samochód po prostu nie zadbany, bity i pieknie to on tylko na zdjęciach się prezentuje aż nie chce mi się opisywać znowu, opisywałem w innym temacie;/ nawet nie ma co myślec żeby po niego wybrać się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum