Wysłany: Wto Maj 04, 2010 15:54 [R75] Założenie instalacji LPG
Typ: v6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Namówiłem ojca, aby nie sprzedawał Rovera i założył LPG. Założyłem stosowny temat na polecanym tu lpg-forum i czekam na info. Informacje od "swoich" są jednak najbardziej pomocne.
Głównie chodzi mi o to, żeby w mieście gdzie będę zakładał gaz był Testbook T4, aby na spokojnie, po założeniu instalacji podjechać sobie na ogólną diagnostykę. Jeżeli jest ktoś z gazem z okolic Poznania, Szczecina, Gdańska prosiłbym o info na temat dobrego gazownika.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lis 28, 2010 00:47, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 15:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Siwus181, kolega Budyn bedzie w przyszlym tygodniu zakladal instalacje w GAZ-TECHU w szczecinie na Nehringa. U nas niestety nie ma T4.
Zagadaj, albo sam sie odezwie, kolege Markzo. U niego w rodzinie jest R75, 2,5 KV6 i smiga na stagu i magic jetach ( to sa nazwy gratow instalacji sekwencyjnej) pogadaj z nim i zakladaj to samo. Wtedy o poprawnosci dzialania instalacji bedzie jedynie wazyc poprawny montaz.
Pozdro
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum