thef, nie pamietalem jakiej firmy Tomi sprzedal mi te wachacze, ale wiem, ze trzymaja sie do dzis, a Deckermanny nie wytrzymaly i tak samo nie wytrzymaly jakies no name za 70zl z allegro.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 10:32
Perez napisał/a:
thef, nie pamietalem jakiej firmy Tomi sprzedal mi te wachacze, ale wiem, ze trzymaja sie do dzis, a Deckermanny nie wytrzymaly i tak samo nie wytrzymaly jakies no name za 70zl z allegro.
Na 99% sprzedał Ci Yamato, mnie też takie polecił i też jestem z nich zadowolony, a jeżdżę już na nich półtora roku.
No wiec wlasnie, a ja jak kupilem na alledrogo to 3 mietki. Na Tomkowych jezdze juz ze 3 miesiavce i narazie nic sie nie dzieje.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
zakupiłem delphi za 196 zł a z tymi rozmiarami masz rację starsze werse takie jak moja mają rozstaw śrub 18,5 cm od środka do środka śruby natomiast nowsze 19,5 cm wiem bo zakupiłem yamato za 150 zł i właśnie były większe natomiast delphi pasuje idealnie
"n" zjadłeś
ja już rok gonię non stop na Denckermann-ach aż miło i luzów nie ma
jeśli chodzi o Yamato to w nie cały miesiąc padły mi łączniki stabilizatora, po prostu się rozpadły, uwzględniono reklamację
U mnie Wahacze Yamato padły po trzech miesiącach, teraz mam jakieś SLR za 55 zł i jeżdżę. Zobaczymy jak będzie ale zanosi się, że trochę na nich pojeżdżę. To co zauważyłem w tych wahaczach górnych że psują się (pękają) gumowe osłony sworzni i to prowadzi do ich szybkiego zużycia.
Generalnie chyba nie ma reguły lepsza, gorsza marka, tylko jak kto trafi. Można to zauważyć po opiniach ludzi na forum.
jeśli chodzi o Yamato to w nie cały miesiąc padły mi łączniki stabilizatora
U mnie dokladnie tak samo.
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 12:46
bastek napisał/a:
thef, przecież z Accorda pójdzie dopasować. Ja w moim poprzednich trzech hondach brałem tylko 555 i nigdy nie było problemów
I tu może być problem, bo Accord miewa inny rozstaw. mi w każdym razie nie udało się dostać nigdzie tego wahacza do 600ki firmy 555, każdy sprzedawca mówił, że nie ma go w ofercie tej firmy. No ale można zawsze przezbroić wahacz.
Ja o Yamato pisalem, ze rozpadly sie szybko laczniki stabilizatora.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum