Wysłany: Pią Maj 07, 2010 14:15 [R200 1.4Si '98]Probem z pilotem
witam mam bardzo nietypowy problem.
mianowicie mieszkam we wroclawiu.pozyczylem matce swojego Rovera zeby na dlugi weekend pojechala do swojej rodziny na wiosce kolo Kielc. juz wczesniej mialem probloem z pilotem poniewaz od kiedy go kupilem byly wyrobione przyciski w pilocie. ja wciskalem przycisk kluczem i tak to dzialalo. jednak moja matka nieporadzila sobie z ta czynnoscia i rozgrzebala mi caly przycisk (urwane zespoly). wezwala jakiegos "specjaliste" ktory rozebral pilota i wyjal baterie (rozprogramowal). i nic wiecej nie poradzil. final jest taki ze auto zostalo tam na wiosce jakies 60 km od Kielc a pilot lezy kolo mnie rozwalony we Wroclawiu. dodam ze od momentu kupna auta mialem tylko jednego pilota. a o 4-cyfrowym kodzie dowiedzialem sie z tego forum....
problem polega na tym ze nie mam teraz pojecia jak mam sciagnac auto!!!!!!!
macie jakis pomysl jak to zalatwic????
z gory dzieki...
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Sob Maj 08, 2010 12:46, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 14:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Najlepiej kupić 2 piloty (nowe), zawlec auto do warsztatu który ma TestBooka i zaprogramować. Przy okazji odczytają Ci kod.
A wyjęcie baterii wcale nie oznacza rozprogramowania pilota. Daj pilota do jakiegoś kumatego elektronika, niech polutuje styki, do tego kup nowa obudowę z przyciskami (to trzeba było zrobić na początku - koszt. 25zł) i powinno być dobrze.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
a jak juz polutuje tego pilota i bedzie nowa obudowa to da sie sprawdzic jakos czy dziala?
bo bedzie troche lipa jak polutuje powie ze ok a ja przejade 340 km i sie okaze ze jednak nie dziala?
czyli wystarczy ze tu we Wroclawiu mi go polutuje i da nowa obudowe i ja pojade do auta wcisne kilka razy zamykanie i bedzie git?? normalnie mi odpali?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum