Wysłany: Pon Maj 10, 2010 19:15 [r214i 97r] Pozycyjne przy zamykaniu z pilota?
Cześć, przed chwilą zobaczyłem coś co spowodowało, że szczęka opadła mi do kolan przy zamykaniu auta z pilota zapaliły się i zgasły pozycyjne z przodu jak i z tyłu.. powtórzyłem otworzenie i zamknięcie i znów to samo.. już byłem zadowolony, bo myślałem że w końcu będę miał jakiś znak zamykania drzwi z pilota (niestety w mojej wersji nie ma ) co prawda to nie mrugające kierunkowskazy, ale zawsze coś Niestety po kolejnym zamknięciu objaw minął.. macie jakieś pomysły jakim cudem stał się taki cud ? chętnie bym to przywrócił
_________________ ...Rusz głową, zanim ruszysz...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 19:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ok ide pogrzebać dzieki leszczu19901, szkoda że nie ma już opcji pomógł
[ Dodano: Wto Maj 11, 2010 16:40 ]
no to już jestem pewien że to ta wiązka.. niektóre z kabli są ponadrywane i ledwo się trzymają.. ma ktoś jakiś patent jak zsunąć chociaż 10cm, tą gumkę zaznaczoną na zdjęciu? wszystko jest u mnie strasznie poklejone od taśmy izolacyjnej i nie da rady ruszyć
najskuteczniej niestety rozciąć.
Jak znajdziesz gdzieś taki przepust (nie musi być od Rvera, czasem mają w sklepach) to możesz założyć nowy, po przedłużeniu kabli powinno bez problemu dać radę.
Jak nie znajdziesz nowego, to trzeba będzie po prostu taśmą posklejać...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Kurde no o rozcinaniu też pomyślałem, ale szkoda mi troche poza tym poźniej może się tam woda dostać przez przypadek.. a czy ten cały kabel od wiązki można jakoś wyciągnąć ? jak widac na zdjęciu z prawej strony juz go odłączyłem i wyciągnąłem, on później idzie na góre pod tablice tak? a później?... było by chyba dużo wygodniej połatać go w domu..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum