Wysłany: Wto Maj 11, 2010 22:41 [r214i 97r] bagażnik
Nie wiem pod co podpiąć ten temat i do jakiego działu się nadaje.. mam chyba dość nietypowe pytanie, czym koledzy z serii 200 macie wyłożony bagażnik? Ja mam u siebie jedynie materiał taki jak po nogami w aucie.. jest on na tyle cieńki, że kładąc coś na wysokości koła zapasowego powstaje jakby dziura.. zero usztywnienia.. czy każdy tak ma?
_________________ ...Rusz głową, zanim ruszysz...
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 22:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W takim razie będę musiał pomyśleć nad docięciem jakiegoś sztywnego materiału i wyłożyć nim bagażnik, tak żeby pod naciskiem bagażu nic się uginało gdyby ktoś miał jakiś pomysł będę wdzięczny za podpowiedź. Pozdrawiam forumowiczów
tam jest jakaś miazga drewniana stosunkowo elastyczna włożona, myślę że płyta pilśniowa to stosunkowo tanie i dobre rozwiązanie, w dodatku łatwo to dociąć w miarę potrzeb, pod warunkiem że nie masz wody w bagażniku, ponieważ w takim wypadku napęcznieje
Zawsze możesz jechać gdzieś na szrot gdzie rozbierają roverki z angli i kupić tą wykładzine do bagażnika. Jak nie masz gdzie to ja mam dobre źródło tanich części
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum