Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam,
Zerwała mi się linka (chyba) od otwierania bagażnika, która znajduje się przy kierowcy (razem z dźwignią otwarcia wlewu paliwa) (i jest zakluczona). Teraz żeby otworzyć bagażnik muszę użyć kluczyka.
W jaki sposób mam to naprawić, skoro nie mogę otworzyć tej skrzynki?
Czy może lepiej: Jak mam otworzyć to badziewie?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Lut 16, 2011 22:32, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 12:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tam gdzie są obie dźwignie do wlewu i do bagażnika, przy fotelu kierowcy z lewej strony. Dźwignie są zablokowane kluczykiem.
Nie wiem jak to inaczej określić...
na tej Twojej"skrzynce"jest takie małe wieko, podchaczasz cienkim śrubokrętem i pod spodem jest śrubka...ale chyba nie jedyna, zorientuj sie gdzie jest druga i mozesz odkręcać.
nie wiem czy czasami nie ma jej zaraz pod cięgnem od otwierania bagażnika,tudzież wlewu paliwa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum