Wysłany: Sob Maj 15, 2010 13:18 Jaki bluetooth [R-200] lub każdy inny
Cześć
jako, że zawsze mam problem z rozmową telefoniczną a słuchawka przewodowa nie zawsze jest w zasięgu ..i jakoś ten przewód już mi nie odpowiada ...
pomyślełm o jakimś zestawie bluetooth do auta
Mnogość - powala mnie na łopatki
Macie jakieś doświdczenia, chciałem sparować telefon na stałe, aby po wejściu do auta nie musiał łączyć za każdym razem, mogę też zintegrować z radiem Alpine CDA (niestety sam koszt KCE-300BT to ok 500zł - dajcie żyć zdeka drogo
Jakieś sugestie ?
cena - efektywnie i w miarę tanio - cena wyjściowa 200zł
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 13:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 9 razy Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 256 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 17:37
napewno sluchawki firmy Jabra moge polecic z czystym sumieniem. Ciekawa propozycja jest tez zestaw glosnomowiacy na bluetooth, ale pamietaj by przymocowac go w miejscu gdzie nie ma drgan bo inaczej rozmowca bedzie slyszal tylko trzeszczenie
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 20:08
Ja od samego początku chciałem sprawę związaną z tel. i wolnymi rękoma załatwić, co też uczyniłem. Zakupiłem radio SONY MEX-BT2600 z blutem i sprawina rozwiązana, odbieram jednym przyciskiem pilota, a głos leci we w głośnikach, Helixach DB. 62.1 że tak dodam
To był jeden z typów znalazłem jakieś ta testy na necie.. wię chyba zostanę przy nich ..co mi pozostało, skoro wcale aż tak dużo ludzi nie używa zestawów..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum