Wysłany: Sro Mar 31, 2010 20:21 obijanie drzwiami przez zawistnych kierowców R75
Kolejny raz siedząc nisko w aucie na parkingu (czekanie 10 min z gazetą na pasażera) kolesie jakimiś trupami obijają mi auto otwierając swoje drzwi. Wcześniej (od 5 lat codziennie) w poprzednim aucie NIGDY mi się to nie zdarzyło!!! No przechodzi ludzkie pojęcie jak można być zawistnym?!!!?! Dziś stojąc dosłownie 10 minut jeden idiota podjechał sprowadzonym BMW (widać na handel) i wali swoimi drzwiami po moim aucie. Zauważył mnie w środku i troszkę się speszył. Za chwilę podjeżdża kolejny debil, w ogniłku Opel astra I, folia na szybach, rdza na rantach, i to samo, z drugiej strony, no kurde ileż można?!~?!?!
Jaka jest możliwość prawna w takich sytuacjach? Wygląda że ŻADNA!!! niska szkodliwość czynu, udowodnij że ryska na twoich drzwiach pochodzi z umyślnego otwierania ogniłka obok!?
Wkurza mnie to ostatnio. Najgorsza jest niemoc w takich przypadkach...
Co wy koledzy na takie chamstwo?!!
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 31, 2010 20:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A co kijka nie masz w bagaźniku? Niech by mi tylko tyknął drzwi.
_________________ Zloty roverków www.silesianer.r2u.pl
Prowadzę zdrowy tryb życia. Wszędzie jeżdżę Roverem.
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 20:21
ja staje na dalszych miejscach gdzie jest pusciutko na koncach parkingow i mam gdzies mendy obijajace drzwi bo sa zbyt leniwi by tak daleko parkowac i tyle isc przez parking do marketu:-) a mnie 2-3 rzedy dalej od marketu nie zbawia na parkingu:)
ja staje na dalszych miejscach gdzie jest pusciutko na koncach parkingow i mam gdzies mendy obijajace drzwi bo sa zbyt leniwi by tak daleko parkowac i tyle isc przez parking do marketu:-) a mnie 2-3 rzedy dalej od marketu nie zbawia na parkingu:)
Robię dokładnie tak samo.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Nie formalną ale też posiadam:) ale trzeba byc twardym:D zawsze mowie ze moge ja pod wejscie powiezc blizej niz najblizsze miejsce parkingowe ale se poczeka az zaparkuje woz.
no ta, 75 wygląda jak bentley, tony chromu, jak jeszcze zadbane to kaplica -Trzeba obić;p Moja 200 wcześniej jeździła u klubowicza po Gdańsku i tam została tak obita po drzwiach że hej. teraz jest trochę lepiej, albo w Łomży i Warszawie poprostu dostaje w miejsca i tak już wcześniej obite;p
co do parkowanie na zderzak, mnie tak jeden koleś kiedyś przepchnął, zderzakiem, wysiadam i pytam co on K***a robi, a on: jest szkoda??? Ja: no nie ma... i polazł
to mu ładna ryskę zrobiłem kluczykiem!!!! i jeszcze poczekałem w aucie żeby jego minę zobaczyć.
Może to po chamsku, ale sie tego wcale nie wstydzę, W******* mnie tacy ludzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum