Wysłany: Pią Maj 21, 2010 22:41 Warszawa Bemowo 23.05.2010 niedziela godzina 20:00:00
Ja bede!
Zapraszamy nowych chetnych do wstapienia w jakze niesamowita warszawska brac spotowa
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 21, 2010 22:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
No widzisz, Ty będziesz wtedy, kiedy ja nie mogę przyjechać..
Za tydzień zlot, więc spota nie będzie, może za dwa tygodnie się poznamy, na spocie byłem już dwa razy ale Ciebie nie było.
Bo maciej krotko mowiac ma spory problem, zeby dotrzec na spot co niedziela z powodu odleglosci
[ Dodano: Sob Maj 22, 2010 11:47 ]
Ale za to jutro bedzie rekordzista, jezeli chodzi o dlugosc dojazdu na spot
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Pawkaz, byloby bardzo milo, a ja chetnie uslyszalbym wydech GTI, bo mnie Tomi zarazil przez swoje Cabrio.
Pod DaGrasso, czyli po przekatnej przez skrzyzowanie z osrodkiem egzaminacyjnym.
[ Dodano: Sob Maj 22, 2010 15:44 ] Joa, nie moge sie przyzwyczaic do Twojego awatara i jak napisalas posta, a ja pisalem odpowiedz, to musialem spojzec co za nowa dziewczyna bedzie na spocie i do tego jak dobrze zna miejscowke
Joa, nie moge sie przyzwyczaic do Twojego awatara i jak napisalas posta, a ja pisalem odpowiedz, to musialem spojzec co za nowa dziewczyna bedzie na spocie i do tego jak dobrze zna miejscowke
to od razu mowie, zebys sie nie przyzwyczajal, bo to tymczasowo tylko
chociaz z drugiej strony poprzedni tez mial byc tymczasowy, a byl niemal 2 lata..
A ja przy moim to chyba zostane dluzej, bo mi sie zaczal podobac Nie wiem jak go odbieraja inni, ale Pan Bulwa calujacy byl chyba zbyt wulgarny i rozmawiajacy ze mna mogli odbierac mnie za oblecha
IInvit, ze na moment, kiedy zmienie awatara, czy na spota? Bo jezeli chodzi o spota to ja juz od wczoraj chodze jak nagrzany i sie nie moge doczekac. Nie wiem czemu, bo wczesniej tak nie mialem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum