Cały czerwiec jest moc atrakcji sportowych, ta data jest moim zdaniem optymalna bo są chyba najsłabsze mecze. Poza tym w WPKiW jest knajpa z plazmą na której będą puszczać mecze więc jak się uprzemy to możemy tam zacumować.
_________________ Zloty roverków www.silesianer.r2u.pl
Prowadzę zdrowy tryb życia. Wszędzie jeżdżę Roverem.
To mnie jeszcze nie znasz Roma_B, jak na prawdziwego faceta przystało nie pozwolę Ci się nudzić . Wszyscy się Tobą zajmiemy . BTW możecie napisać przy tych nickach płeć.
_________________ Zloty roverków www.silesianer.r2u.pl
Prowadzę zdrowy tryb życia. Wszędzie jeżdżę Roverem.
zouza, wyjeżdżam 29-go maja, a wracam 6-go czerwca...
TheArt, na to wygląda, że tym razem będę jedyną babą w tym towarzystwie, czyli tak zwane piąte koło u wozu
Z zouzą byłoby mi zdecydowanie raźniej, tym bardziej, że to będzie mój pierwszy raz Wy skupilibyście się na meczach, a my byśmy sobie jakoś zagospodarowały czas
wrc_fan_, nigdy!!! Daję mu go tylko jak roverkowi byłoby źle jechać ze mną.
Toya jest jak sobota przed TV. Leżysz pod kocem, pijesz wino, jest Ci zajebiście dobrze, ale jest to masakrycznie nieciekawe i wstydzisz się przyznać przed znajomymi
Toya jest jak sobota przed TV. Leżysz pod kocem, pijesz wino, jest Ci bardzo fajnie dobrze, ale jest to masakrycznie nieciekawe i wstydzisz się przyznać przed znajomymi
no tak - Wy będziecie lookać na mecze, a ja - biedna sierotka - będę się nudziła
nic sie nie bój, jakos przeżyję jak nie zobacze meczu,poza tym umawiamy się na spota miłośników marki Rover a nie na oglądanie meczu więc spokojnie, zajmę się Tobą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum