Witam. Chcialem sie zapytac jak wyglada strojenie K-serii. Z tego co wiem, MEMS'y nie sa programowanle aczkolwiek, kilka osob, ktore grzebalo w k-serii zmieniajac walki, robiac dolot i wydech wspominalo tez o strojeniu. Czy strojenie to polegalo na wgrywaniu nowych map czy chodzilo o doregulowanie cisnienia paliwa czy cos innego Interesuje mnie to, poniewaz byc moze uda mi sie zorganizowac walki LGC105990 i LGC106000 ale same walki zbyt duzo nie pomoga. Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 20:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
poszukiwania trwaja pare dni. i bez skutkow. mile widziane linki i jakies info o emeraldzie
masz dokładnie po drugiej stronie Wisły chłopaków ze strojenia.pl wszystko ci wystroja... mojego Rovera nikt w warszawie nie chciał ruszyć a MAC zrobił bez problemu... nie ma rzeczy niemożliwych.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
ma jednak pytałem się wtedy o strojenie k serii i nie było przeciwwskazań nawet odnośnie VVC
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Maj 2003 Posty: 171 Skąd: Siedlce
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 08:31
sknerko napisał/a:
a dobryziom nie ma czasem T-serii?
A co to za różnica. Mój i młodegoolka 1,8K śmigają na ECU z 2.0T w wersji N/A . Z resztą jak tak dalej pójdzie większość poldoroverów 1,8 będzie tak ganiać
_________________ 129KM/190Nm - kto mi powie jak to poprawić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum