Wysłany: Sro Maj 26, 2010 09:20 XVII Zlot - komunikat drogowy
Pragnę przekazać posiadane przeze mnie informacje o mogących czychać na Koleżanki i Kolegów zmierzajacych do Ślesina niebezpieczeństwach pociągających za sobą ubytki w budżetach domowych. Komunikat pzede wszystkim może okazać się przydatnym dla nie po
siadających CB radia.
Otóż proszę uważać w następujących miejscach, gdzie możecie napotkać misiaczków wyposażonych w suszarki :
1/ krajowa 2 na odcinku Koło - Konin
- 288 km, miejscowość Genowefa
- pomiędzy 285 a 281 km / na wysokości znajdujących sie przy trasie żwirowni
- 278 km, miejscowość Brzeżno
2/ krajowa 25
- na odcinku przebiegającym przez Konin - ulica Przemysłowa, na wysokości Huty
Aluminium
- Konin-Goslawice, na wysokości cukrowni
- Konin-Pątnów na wysokości elektrowni
- w miejscowości Mikorzyn
Uważajcie również na jadący ewentualnie Wam na ogonie nieoznakowany radiowóz - czarna Skoda-Octavia mająca na wyposażeniu kino domowe. Kursuje na odcinkach Koło-Konin, Golina-Konin, Kalisz-Konin.
Zatem pomyślnego przejazdu przez te odcinki.
[ Dodano: Sro Maj 26, 2010 10:20 ]
Jeszcze dalszy komunikat. Gdyby ktoś jechał trasą Łódż - Konin przez Turek, to proszę uważać w miejscowościach: Ewinów, Przykona /tam też jest aktywny fotoradar/, SłodKów, Grzymiszew i w okolicach Tuliszkowa.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 26, 2010 09:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ragnę przekazać posiadane przeze mnie informacje o mogących czychać na Koleżanki i Kolegów zmierzajacych do Ślesina niebezpieczeństwach pociągających za sobą ubytki w budżetach domowych.
Czy te informacje to sprawdzony plan pracy służb mundurowych na jutro?
My będziemy jechali nieco mniejszą grupą i też bez większego naginania przepisów
Czy te informacje to sprawdzony plan pracy służb mundurowych na jutro?
Aż tak to nie, nie mam dostepu do grafiku. Również nie oznacza to, że patrole będą we wszystkich wskazanych miejscach jednoczesnie. W tych miejscach bywają. O miejscach tych wiem z wlasnej obserwacji jak i z nasłuchu CB radia.
Dzis panowie w zielonej vectr-ze na odcinku Konstancin - Wilanow sciagneli na bok wcale nie poginajace i lamiace przepisy ferarri bez dachu jak bym mogl, tez bym chetnie pana zatrzymal i sprawdzil czy ma tropjkat , gasnice
Dzieki za informacje
Do zobaczenia niebawem
Koło - konin uwazajcie na radar za lotosem lub przed orlenem
oraz w miejscowości paprotnia jadąc z górki .
potwierdzam w szczególności przykone .
W Dąbrowicach również ograniczenie do 50 i zalecam tyle jechać. W kole przy zakłądach mięsnych - tj. droga na sompolno izbice kuj. slesin.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum