Tego typu docinki zostaw dla siebie.
Najpierw robicie zadymę w temacie a potem pretensje
Nikt nie ma obowiązku, ani nie jest w stanie czytać wszystkich postów na bieżąco, więc i reakcja czasem może być spóźniona, niestety.
Jednak NIC nie tłumaczy Twojego zachowania w tym przypadku (no, chyba poza zwykłą złośliwością)
jacy ''wy''? napisz, że ja też jestem wszystkiemu winien. Nam chodziło o poprawną pisownię, bo jak się nie widzimy twarzą w twarz to można czegoś nie zrozumieć, po to wymyślono przecinki i kropki, już pal licho ortografię... Kolega się nie zastosował, pomimo upominań Marka, więc nie dziw się, że został przez nas zignorowany, bo zwyczajnie nie mogliśmy się z nim dogadać.
Jedno się skończyło, drugie się zaczęło, wszystko wyjaśnione w temacie o domykaniu szyb, ja już odpadam z tego przekrzykiwania się, bo mnie już gardło boli
Wysłany: Sro Maj 26, 2010 17:04
kasjopea napisał/a:
To chyba znamy inną definicję "ignorowania" .
To się nazywa ignorowanie przez czepianie. Często spotykane na forum.
kris-tofer napisał/a:
Jedno się skończyło, drugie się zaczęło, wszystko wyjaśnione w temacie o domykaniu szyb,
Wyjaśniłeś i pokazałeś bardzo dobrze pewien schemat. Szkoda tylko że został zamknięty temat w którym toczyła się już dosyć normalna dyskusja na sensowny temat.
[ Dodano: Sro Maj 26, 2010 18:04 ]
Schemat:
Pod postem jednego moderatora pojawiają się "pozostali" tak jakby ten pierwszy nie mógł zapanować nad tematem (forumowiczami) chociaż dobrze wiemy że potrafi bo ma do tego narzędzia. Zaczyna się TYLKO wytykanie niesfornym forumowiczom ich zachowania nie wnosząc czegokolwiek do tematu poza podkręcaniem atmosfery. Proponuję brać przykład z MaReK. Mimo tego że o... i pokrzyczy to i coś wniesie do tematu.
Jeżeli nie zauważa się tego że mimo tego że się kłócimy lub sobie wytykamy w niektórych tematach to w konsekwencji i tak dociekamy rozwiązania problemu. Może nie wygląda to zbyt ładnie, ale czasami tak bywa gdyż jesteśmy tylko ludźmi.
Tak ja to widzę i mam do tego prawo. Proszę to uszanować i nie traktować jako nagonkę czy moje czepianie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum