maciej i kris-tofer - zróbmy mały sparing na spocie - załatwię wam rękawice
Perez - wierz mi, że moje doświadczenia ubezpieczeniowe też się ostatnimi czasu powiększyły i obecna sytuacja została rozwiązana z korzyścią dla mnie... ale dzięki za propozycję Na zlot jak nic się nie zadzieje po drodze niedobrego przyjadę już swoim autkiem
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 10:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Aj chlopaki odpuscie sobie, poznacie sie napewno.
Ja jako, ze znam Was obu moge powiedziec, ze obydwaj jestescie bardzo spokojni i w realu napewno byscie sie dogadali. Czesto fakt, ze nie mozna czegos powiedziec w twarz i tylko czyta sie tekst pisany powoduje pewne niezrozumienia i konflikty. Wiecie, jak wielki procent nieporozumien twoza niezrozumienia? Nie chce klamac, bo nie pamietam dokladnie ilosci %, ale bylo to cos kolo 85%. Duzo nie?
kris-tofer, nie poznalem zbyt dobrze, ale wydaje sie spokojnym opanowanym czlowiekiem. O maciej, moge powiedziec, ze jest rowniez opanowany w rozmowie, potrafi przyznac komus racje jezeli nie ma pewnosci co do swojej i jest bardzo przyjacielski.
Szkoda, ze kris-tofer, nie jedzie na zlot, bo byscie sie napewno dogadali przy jakims Ciechanie
[ Dodano: Pon Maj 24, 2010 10:52 ]
Ley napisał/a:
obecna sytuacja została rozwiązana z korzyścią dla mnie...
Bo zazwyczaj o to chodzi w zabawie z ubezpieczeniami, zeby klient byl zadowolony
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Bardzo chętnie bym się spotkał i zapoznał z bracią klubową, jako że ostatnio często weekendami jestem w wa-wie. Moja luba tu mieszka i pracuje. Problemem dla mnie jest jeszcze słaba znajomość tego miasta. Ale z bielan na bemowo to prawie rzut kamieniem.
Jak napiszesz skąd dokładnie to dostaniesz itinerer taki jak na rajdzie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Rozpiskę kolejnych skrzyżowań - jak na rajdzie na Zlocie.
_papa_ napisał/a:
ul. Broniewskiego na przeciwko Samu żoliborskiego PSS.
Wyjeżdżasz na Broniewskiego w kierunku Chomiczówki (w przeciwną stronę niż Centrum), jedziesz do oporu (aż nie będzie dało się jechać prosto), skręcasz w lewo w Reymonta, a potem cały czas prosto, aż zobaczysz po prawej lotnisko sportowe, a po lewej Centrum Handlowe Bemowo - najpierw CinemaCity, potem parking kryty, na którym się spotykamy, potem Carefour, a potem światła, na których skręcisz w lewo i teraz będziesz miał wybór - jeśli jest ładnie, to od razu po skręcie na odkryty parking w prawo, a jak będzie brzydko, to do końca ulicy, w lewo, potem jakieś 250 m i znów w lewo na parking wielopoziomowy, poziom 1F.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie no spokojnie Maciej akurat lokalizację ul. Powstańców znam, tak jak Carrefour (moja kobieta uwielbia tam robić zakupy ).
Napisałeś:
_papa_ napisał/a:
Problemem dla mnie jest jeszcze słaba znajomość tego miasta.
Więc myślałem, że nie znasz i chciałem pomóc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum