witam zeby nie zaczynac nowego tematu z alarmem to sie podepnę a mianowicie w mojej 400 setce czy zamkne auto z pilota czy z kluczyka to i tak kierunki nie migają 3 razy a jak rozbrajam to migna raz alarm nie wyje sam z siebie ale jak jest zazbrojony to moge otworzyc klape bagaznika i alarm sie nie włączy,próbowałem tez sposobu zamykając z pilota siedząc w srodku czujki milczą a powinny włączyc alarm ,krancówki sprawdzałem miernikiem i są wporządku klapa bagaznika tez sprawdzona ,gdzie szukac przyczyny??? dodam jescze ze jak alarm zamykam z pilota to dioda w drzwiach napoczątku miga szybko a potem normalnie tak jakby było wszystko wporządku
w mojej 400 setce czy zamkne auto z pilota czy z kluczyka to i tak kierunki nie migają 3 razy a jak rozbrajam to migna raz alarm nie wyje sam z siebie ale jak jest zazbrojony to moge otworzyc klape bagaznika i alarm sie nie włączy
tak ma być. Poczytaj instrukcję
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
drogi kolego moze tak ma byc ale nie w moim roverku bo jakies 3 tygodnie temu własnie przestały swiecic(mrugac 3x] a przez cały okres uzytkowania mrugały wiec na pewno nie ma tak byc, a gdzie szukac tej instrukcji??
bolec0000, sTERYDowi chodziło zapewne o to, że R ma migać raz przy zamykaniu oraz bagażnik można otwierać przy uzbrojonym alarmie.
Instrukcję auta powinieneś dostać, gdy je kupowałeś . Na stronie klubowej jest instrukcja po polsku do pobrania, ale tylko dla Klubowiczów. W rave po angielsku też znajdują się te informacje co w instrukcji. Niestety nie wiem czy rave jest już dostępny na nowej stronie .
witam jeszcze jedno pytanie wzgledem alarmu ,jak zamykacie auto z kluczyka to zamykając drzwi kierowczy automatycznie zamykają sie wszystkie drzwi? bo u mnie nie , jak zamykam drzwi kierowcy to reszta rygli jest do góry i tak podejrzewam ze stąd ten problem z miganiem kierunków .Gdzie ewentualnie szukac przyczyny??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum