Ja się pojawię, może znów wykorzystam Marka jako pilota
Będziemy w końcu gadać na temat: http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=56010
Oraz jeśli się do niedzieli wyrobię pokażę odświeżone wnętrze swojego roverka
Dziś ogranąłem chłodnicę wody (zobaczymy, może nie będzie już ciekła) może dziś skończę wentylator.
Do zobaczenia
Ja bede, ale po 22, niestety nadal Swiftem. Dzisiaj bylem w warsztacie, widzialem moje cudo, ale nadal bez szyby, maski i zderzaka, a no i drzwi jeszcze ustawiali i ponoc jest jakis problem z tym. O dziwo po wycieciu szyby okazalo sie, ze nie ma rdzy
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
ja bym się chetnie pojawił tylko coś mi w kręgosłupie strzeliło może ktoś z klubowiczów jest masażystą i może mi pomóć i wstawić co trzeba na swoje miejsce
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ruslan, jeszcze raz sto lat
dzisiaj na braki w ciastach chyba narzekac nie mozna bylo
nasz tort co prawda kupiony, ale jakos nikt z naszej czwarto-czerwcowej trojki nie chcial sie podjac pieczenia
Kurcze, a ja wlasnie zorientowalem sie, ze dzisiaj jest juz poniedzialek i przegapilem spota Jak ja nie lubie byc zapracowany
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
P.S. Ciasto było super
Kolejne podziękowania dla Mareckiego za przewodnictwo na trasie dojazdowej, oraz poczekanie do końca aż ja zdołam odjechać Podziękowania także dla kolegi Rafała z R75 że poczekał pomimo zorganizowanej "akcji" Policji toczącej się na naszych oczach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum