Wysłany: Pon Cze 07, 2010 11:37 Rover P4 (1964) - do zobaczenia na drodze ;-)
Witam wszystkich forumowiczów! Przed zakupem swojego dziadka - rovera poszukiwałem informacji o nim i trafiłem na Wasze forum. Obecnie pracujemy nad przywróceniem do ruchu rover P4 Z 1964 roku. Może spotkamy się na drodze
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 11:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie wiem, czy już trafiłeś (pewnie tak) na kontakt do naszego Honorowego Klubowicza Indianiana, który ma odrestaurowane P4 i SD1, a ztcw pracuje nad kolejnymi pojazdami z łodzią wikingów na masce.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Super
Powodzenia i koniecznie musisz przyjechać na Zlot .
_________________ Pozdrawiam Monika
kantor_d [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 11:54
Witam, do p. Jurka trafilem w ubiegłym roku dzieki waszemu forum i waszej pomocy. Obejrzenie Rovera - już odnowionego utwierdziło mnie w przekonaniu, że CHE TAKIEGO. Po kilku tygodniach miałem go już na własność. Zakup w ciemno na e-bay - bez oglądania. Tylko ze zdjęć. Trafiło się dość dobrze - choć do zrobienia sporo. Generalnie trzeba by pisać i pisać co jest/było do zrobienia.
P. Jurek oglądał go zaraz po zakupie i stwierdził że "teraz będziemy mieli co robić" no i faktycznie. Mam nadzieje że uda się go kiedyś skończyć
a ja bardzo chetnie popelnilbym jakeis zdjecia tego autka
Na zlocie rozmawialismy o roznych klasykach, ale nie wiedzialem, ze indianin ma w posiadaniu takie cuda O_O widocznie malo jeszcze wiem...
Gratuluje zakupu, mi zycia nie starcza na wszystkie plany, wiec niestety posiadanie klasyka odpada, bo nie mialbym czasu sie nim zajac
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
kantor_d [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 12:19
Niestety na razie nie ma za bardzo nic do fotografowania - wnętrze jest zdemontowane - tak samo wszystkie elementy karoserii , chromowane ozdoby czy szyby. Mam dużo zdjęć, które chcę zamieścić na stronie internetowej, mam nadzieje że w wakacje uda mi się taką specjalną stronkę popełnić .
Mam dużo zdjęć, które chcę zamieścić na stronie internetowej, mam nadzieje że w wakacje uda mi się taką specjalną stronkę popełnić .
Zapraszamy do naszej galerii.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 17:32
maciej napisał/a:
Wow!!!
Gratulacje! Śliczne autko.
Nie wiem, czy już trafiłeś (pewnie tak) na kontakt do naszego Honorowego Klubowicza Indianiana, który ma odrestaurowane P4 i SD1, a ztcw pracuje nad kolejnymi pojazdami z łodzią wikingów na masce.
A jakieś fotki tych odrestaurowanych samochodów kolegi Indianina można zobaczyć ? Też nie przypuszczałem, że ma on takie cacka odrestaurowane
Nie pomyślałem o tym macieju Poza tym przyznam się bez bicia, że z galerii klubowej korzystam rzadko Na przyszłość już będę wiedział, gdzie szukać takie perełki A co do samego autka to klasa sama w sobie, super sprawa. Obyśmy na zlotach mieli także jak najwięcej tych zabytkowych
kantor_d [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 21:37
Dzięki za miłe powitanie na forum. Gdybyście gdziekolwiek natrafili na innych właścicieli zabytkowych Roverów w Polsce to dawajcie szybko znać
Gdybyście gdziekolwiek natrafili na innych właścicieli zabytkowych Roverów w Polsce to dawajcie szybko znać
Widziałeś wątek o meblach z aut?
Jurkowi już go pokazałem na Zlocie, a tam podobno jest do wzięcia rama i silnik z P4.
kantor_d [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 13:02
maciej napisał/a:
Widziałeś wątek o meblach z aut?
Jurkowi już go pokazałem na Zlocie, a tam podobno jest do wzięcia rama i silnik z P4.
Nie widziałem tego wątku i nie znalazłem go przy pomocy wyszukiwarki (a starałem się). Możesz podać linka?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum