Wysłany: Czw Sie 27, 2009 20:00 [R600] Okleina kokpitu Hartman
Witam j/w założyłem taki temat bo to interesujący dodatek i stwierdziłem że warto by go rozwinąć ale krótko ma ktoś w swoim R600 taką H-Auto okleinę jak wygląda jakość wykonania,zgodność kolorów oczami właściciela cały montaż i potem efekt końcowy całego zabiegu,mile widziane foto.
Kiedyś zastanawiałem się nad "aluminium" tej firmy ale wygląda mega tandetnie zrobiona mniej więcej jak takie wypukłe naklejki. Srebrny podkład i warstwa przeźroczystego tworzywa feeee
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Pływak, nieprawda fajnie dosc wygląda. sam zpaodałem ryzykując prawie dwie stówy, przykleiłem jest zajebiaszczo. dobrze sie kompunuje z jasnym wnetrzem i dodatkami drewnianymi. podesle foteczki! jest zacnie
Pomogła: 20 razy Dołączyła: 28 Wrz 2001 Posty: 356 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Cze 17, 2010 06:30
olek997 napisał/a:
Pływak, nieprawda fajnie dosc wygląda. sam zpaodałem ryzykując prawie dwie stówy, przykleiłem jest zajebiaszczo. dobrze sie kompunuje z jasnym wnetrzem i dodatkami drewnianymi. podesle foteczki! jest zacnie
Widziałam kilka takich po paru latach. Wypłowiałe, odklejające i plastikowe... jak każda imitacja. Osobiście uważam, że do kompletu powinni dorzucać jeszcze coś takiego, bo dobrze się komponuje
Tak i naklejkę GTi,CB,przyciemnianie szyb i nazwij nas jeszcze wieśniakami :fuckyou2: ,przez te kilka lat to będzie siedzieć a do tego czasu zdążę się tym nacieszyć,sprzedam samochód lub odkleję i wyrzucę w piz... a tak poza tym mieszkam na wsi i kocham ją a to z czym ci się kojarzy to mam w
Wiesz, ja tego nie napisałam, ale jeśli tak myślisz...
Ok,spoko,dodam tylko że jak jestem wkurzony lub ktoś do mnie pije to jadę ostro bez wyjątku,czy ktoś jest z marsa czy z wenus i kropka.Aha,kurczę w życiu bym nie założył naklejki wlewu paliwa .olek997, ma taką okleinę kokpitu to pokaże i wtedy ocenimy.
zuber84cool, zakladam ze gonia jezdzi szarym zwyklym roverem jakich pelno i jej fura niczym sie nie wyroznia bo auto ma byc tylko sprawne i jezdzic. i tlye
Być może,ale Gonia zasugerowała w swojej wypowiedzi że tego typu "gadżety" kojarzą się jej z tzw. "Wiejskim Tuning'iem" lub "Wieś Tuning'iem" lub po prostu "Wieś tańczy i śpiewa" co automatycznie posiadacza takiego "gadżetu" robi tzw. "wieśniakiem".I jakże jestem dumny z tego że mogę być takim wieśniakiem i okleić sobie kokpit okleiną drewnopodobną i jeździć po wsi a no tak przecież mieszkam na wsi a okleina pewnie jeszcze długo posiedzi a po kilku latach to może mi się znudzi to wyrzucę a do tego czasu jeżdżąc po wsi zdążę się pochwalić wszystkim jaką to mam zajebi... "wieśniacką" uOkleinę
zakladam ze gonia jezdzi szarym zwyklym roverem jakich pelno i jej fura niczym sie nie wyroznia bo auto ma byc tylko sprawne i jezdzic. i tlye
Buhahahahaha
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Kwestia gustu ale jak pisałem jeśli tow yglada tak jak na foto producenta
http://hartman-tuning.com...e/alu_razem.jpg to podtrzymuje zdanie. TANDETA i nijak ma się to do aluminium np. w Audi
Cytat:
dobrze sie kompunuje z jasnym wnetrzem i dodatkami drewnianymi. podesle foteczki! jest zacnie
Chcesz powiedzieć, ze zostawiłeś drewniane wstawki i dokleiłeś aluminium? Imo albo drewno albo "metal" ale fotki chętnie zobacze...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
mysle ze jest zacnie a wg mnie sie dobrze komponuje;)
[ Dodano: Pią Cze 18, 2010 16:04 ] zuber84cool, mowisz masz;)
Pływak, fakt ryzykowalem kupujc aluminiowa okleine bo mysle WT z drewnem ale sam ocen. mi sie podoba. jezdz ena tmy od listopada i nic sie nie dzieje. jest gitarkaa
[ Dodano: Pią Cze 18, 2010 16:04 ]
pozatym jakby ktos polaczyl drewno z okleina drewno podobna to nasrałby tym sobie tylko...
wg ciebie te "aluminium" komponuje sie z beżem i drewnem?
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 18, 2010 16:16
olek997 napisał/a:
zuber84cool, zakladam ze gonia jezdzi szarym zwyklym roverem jakich pelno i jej fura niczym sie nie wyroznia bo auto ma byc tylko sprawne i jezdzic. i tlye
Gonia oczywiście jest oklejona ale wszystko tak jak z fabryki, czyli niczego nie trzeba poprawiać. Po za tym mijało by się to z celem. I dlatego dobrze wam mówi że ta okleina nie jest za bardzo dobrym pomysłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum