Ja dzisiaj niestety spasowalem, gardlo mnie boli, a poza tym spalem trzy godziny i dopiero wrocilem z pracy
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ekipa ze Zgierza melduje, że dojechała cało i zdrowo
Szybko
Spodziewałem się że będziemy wcześniej, ale się mokro zrobiło i ciężarowe spowolniały
MaReK napisał/a:
MARGOS napisał/a:
Mamy nadzieję, że nasze słodkości Wam smakowały.
Słodkości smakowały, ale równie duże wrażenie zrobił chorągiewki
Dopisać na każdej z kartek "Margos" - to musiało trwać chwilę
Dopisać, he he, od czego jest drukarka - fakt ostatnio coś się skopało i drukowanie strony A4 trwa 10-15 minut
ale za to do klejenia trzeba było mieć cierpliwość
MaReK napisał/a:
Dziękujemy za przybycie
Jak znowu będziemy w W-wie to postaramy się także pojawić!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie na spocie.Markowi za extra naklejki na ramkę od rejestracji,Kris-toferowi za profesjonalny pilotaż na Bemowo no i wszystkim za to że byli.Postaram się spędzać niedzielne wieczory z Wami
Marman-bedziesz w najblizsza niedziele ? bo chodzi mi o te ramki co masz od Marka
To nei takie proste
Marman dostanie je w paczce od klubu, z legitymacją, stikerem, nalepką żywiczną i wlepami pod tablice. Ale to się stanie, jak kolejna partia legitymacji wróci z produkcji.
Więc póki co musisz czekać.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Pawkaz, podzielę się z Tobą jak dostanę ww przesyłkę.
Na spocie coś Aga wspominała że może oddać swoje wlepki na ramkę bo na Peugeota ich nie będzie naklejała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum