Witam . Miałem taki problem ostatnio ze swoim rowerkiem chodziło oto ze wyciekał mi płyn chłodzący.Tak jak mi poradziliście wymieniłem uszczelkę pod kolektorem i wyciek zniknął ale obroty wariują tak jak wariowały.Jak rano odpalam to obroty wariują jak ssanie zejdzie to jest ok. Kolektor sprawdziłem jest cały kable wymieniałem świece wymieniałem i dalej to samo .
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Cze 22, 2010 16:35, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 17:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zobacz kopułkę i palec rozdzielacza mi też tak falował , strzałka od obrotomierza latała raz w górę i w dół od 1000rpm. Było lekkie szarpanie na wolnych i jak był zimny ale po wymianie jest ok.
_________________ Mały ale jary --- tyle o moim 216 :)
Wysłany: Nie Cze 13, 2010 08:45 [rover 216 si 96 r] obroty
Witam. Nie dawno pisałem o broblemie z obrotami dokładniej chodzi oto ze jak jest zimny to falują obroty aż ssanie nie zejdzie pużniej jest ok . Wymieniłem kable świece wyczyściłem silniczek krokowy wymieniłem paluch zapłonu i problem jest dalej . Moze ktoś by mi podpowiedział o co w tym chodzi.
Zobaczę tą przepustnice . Mam jeszcze takie pytanie .Wczoraj wymieniałem paski alternatora i pasek wspomagania bo były juz stare i popiskiwały . Wymieniłem też rolkę napinacza i jest tak samo czy to morze być pompa wspomagania?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum