Wysłany: Nie Sie 30, 2009 17:58 [ R220SD] Hak holowniczy
Witam wszystkich. Mam potrzebę zamontować do mojego R hak holowniczy, jednak nowe są kuriozalnie drogie, z demobilu nie mogę nic upolować, więc przyszło mi do głowy że może pasowałby jakiś od hondy. Tu rodzi sie pytanie: czy do mojego R pasowałby hak holowniczy od jakiejś hondy ? Może ktoś z forumowiczów ma jakieś doświadczenie w tej kwestii ? Z góry dziękuje za odpowiedzi.
[ Dodano: Wto Wrz 01, 2009 13:58 ]
To jak ? Nikt nie wie ?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 17:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Szukajcie dedykowanych używek ... ja szukałem do sedana i znalazłem na szrocie za 100 zł ... do waszego modelu widziałem za 80 zł ale niestety jest całkiem inny bo u was mocowanie jest z boku belki a u mnie pod spodem... tak więc tylko szrot i allegro a z doświadczenia wiem że przeróbki z innych samochodów nie wychodzą bo albo będzie się obwieszał albo siły będą niewłaściwie działały i coś może się stać
colin1983, dzięki, ale ja już dawno kupiłem nowy za dobre pieniądze, a co do tego z linka to nie był bym taki pewny że pasuje do 200, jakoś inaczej jest mocowamy, ale mogę się mylić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum