dzisiaj w nocy ktoś mi wyrwał ramkę w lewego lusterka sterowanego elektrycznie. Pod nazwą ramka mam na myśli przednią część obudowy lusterka. Mam do Was pytanie czy jest możliwość kupienia tylko tej części czy będę musiał kupować całe lusterko? A może ktoś z Was ma do sprzedania bądź wie gdzie mógłbym tego szukać?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 11, 2010 08:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki za odpowiedź. Będę próbował się dodzwonić do tej firmy z pierwszego linka. A może ktoś zna jakieś szroty we Wrocławiu, gdzie można znaleźć części do Rovera?
Oj spóźniłam się ale może komuś się jeszcze przyda:) Mi zrobili dokładnie to samo-wyrwali szybkę z ramką z prawej strony a lewe stłukli. Byłam dzisiaj w Fatimexie na Chałupniczej we Wrocławiu i już śmigam swoją srebrną strzałą ze sprawnymi lustereczkami (części dostałam praktycznie od ręki)
A uda się wyregulować lusterko RHD, aby działało w pozycji LHD?
Teoretycznie da się, zmieniając wewnątrz lusterka przewody
Praktycznie, próbowaliśmy kilka razy z Dudekmiś na spocie i nie udało nam się
Ale wtedy było zimno i brzydko, to może nam się nie specjalnie chciało
Chodziło o auto kolegi Roj'a. Nie wiem czy do dzisiaj sobie z tym poradził.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum