Wysłany: Sro Cze 30, 2010 22:01 [R25 1.4 16v 00] Podswietlanie Zapalniczki Nie Działa
Witam nie dziala mi podswietlanie zapalniczki, wymieniłem żarowke i nic... Co dziwne zapalniczka dziala normalnie czyli prad dochodzi... Gdzie szukac przyczyny? Dzieki za odp Pozdrawiam
_________________ LIVE 4 MUSIC
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 22:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
colin1983, Jak działa zapalniczka to nie winna bezpiecznika
djboo, Wygnij troszkę blaszkę od tego plastiku co się montuje żarówkę od podświetlenia zapalniczki, pewno nie ma masy. Bo taka odstająca blaszka musi dobrze to zewnętrznej obudowy zapalniczki dotykać żeby świeciło. I kabel plus od podświetlenia musi być wpięty w żarówkę
Tez tak miałem, ze wymieniłem a okazało się ze ta blaszka nie maja dobrego kontaktu masy i dlatego nie świeciło
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Remi55, Dzieki sprawdze to jutro - ciazko tylko to dobrze zrobic od tyłu kokpitu - czy jest jakis sposob na szybki demontaz - tak by mozna miec swobodny dostep?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum