Witam wszystkich
Mam pytanko mam rozerwaną siatkę w przednim tłumiku i w warsztacie powiedzieli mi ze tego się nie da pospawać tylko trzeba wymieniać cały przedni tłumik znowu gdzie indziej powiedzieli że da się to pospawać i teraz nie wiem jak to z tym jest proszę o podpowiedz co najlepiej zrobić.
z góry dzięki
P.S.
a moze ktoś przypadkiem wiem gdzie w Radomiu robia takie rzeczy profesjonalnie?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Lip 03, 2010 18:50, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 03, 2010 18:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ta siatka jest bez znaczenia, zresztą to nie jest tłumik tylko łącznik elastyczny.
Sam mam go nieźle porwanego ale nie mam zamiaru nic z tym robić. Koszt wymiany, czyli wspawania nowego to coś koło 70 zł. Ostatnio w jakimś warsztacie mi mówili.
Gdzie w Radomiu to robią nie wiem, ale podejrzewam że w każdym się podejmą.
dzieki za odp. ja tez bym tego nie robil tylko mnie troche denerwuje bo strasznie hałasuje.
Pewnie masz racje ze w kazdym warsztacie sie podejma to zrobic tylko ze bylem juz u jednego takiego i powiedzial mi ze trzeba to wymienic i kosztuje 150 zl wiec szybko mu podziekowalem.
Ja się jakiś czas temu orientowałem ile ta "przyjemność", to mi powiedzieli, że do 200 złotych w zależności jak to wygląda pod autem, to sobie kupiłem zupełnie nową rurę na allegro z przesyłką za 170 zeta i teraz mam już cały układ wydechowy funkel nówka łącznie z katalizatorem (a ten to był drogi )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum