A moze ktos znalazl ladniejsze blyskotki 15 cali do 75 pasujace i co myslicie o tych:) podalem je od najladniejszych dla mnie do tych najmniej;-) Dziekuje za szybka opinie.
W 15" chrom to imo będzie kupa najpierw radził bym abyś zobaczył jak to będzie wyglądało z oponą na wysokim profilu.... co do ww. felg wszystkie moim zdaniem brzydkie...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
jak już koledzy wspomnieli
15' to szkoda zachodu. Wzory też kiepskie
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 08:56
nowy temat bo chce juz kupic, i tamten byl odnosnie rad jaki rozmiar, pojezdzilem na 17stkach kolegi i nie chce. mam juz jeden woz drabiniasty gdzie zeby wybija na drodze, chce miec komfort, wiec wieksze jak 15 nie wchodza w gre.
Markzo, dzieki za pomoc czekam na fotki:-) ale chromik i 15:)
Koledzy ja rozumiem ze na wiekszych ladniej ale mi niewygodne:-)
Co myslicie o ych i moze ktos gdzies natrafil na inne chromiki 15 ladne?
nowy temat bo chce juz kupic, i tamten byl odnosnie rad jaki rozmiar, pojezdzilem na 17stkach kolegi i nie chce. mam juz jeden woz drabiniasty gdzie zeby wybija na drodze, chce miec komfort, wiec wieksze jak 15 nie wchodza w gre.
Markzo, dzieki za pomoc czekam na fotki:-) ale chromik i 15:)
Koledzy ja rozumiem ze na wiekszych ladniej ale mi niewygodne:-)
Co myslicie o ych i moze ktos gdzies natrafil na inne chromiki 15 ladne?
Poszukaj coś w stylu lat 70, jak limuzyny amerykańskie to będzie pasować.
_________________ desperado67
hvil [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 10:38
Markzo, desperado67, dzięki za rady:-)
Jednak nie skuszę się na większe jak 15 na bank. Pojezdzilem 75 na wiekszych i jest duza roznica na minus w komforcie, a u mnie jak na lozku wodnym się jedzie nic nie puka nic nie stuka czy trzeszczy.
Osobiscie zawsze sie zastanawialem że wam się felgi oryginalne podobają, do mnie kurcze nawet te z ZT jakoś nie przemawiają. No nic poszukam sobie dalej jakiś ładnych 15.:-)
Może co do chromu 15 macie racje ze za male i bezie brzydko, poszukam jakichkolwiek 15 chrom w okolicy uzywek i pojade by zalozyc na probe:-) sie okarze.
też miałem ogromny kłopot z zakupem felg... szukałem ich przeszło 3 miesiace wkońcu dorwałem wymarzone felgi... 215/45R17 to wg mnie optymalny wybór Ogólnie większość się nimi zachwyca, ale znalazłem też kilku co skrytykowali je.. oceńćie sami, mi się mega podobają!
ja tam z wyglądu jestem zadowolony, wkońcu szukałem je tak długo ze nowe zimy zjechałem przez to
takie troche Audi A6:) ale nie jest zle, ja bardziej myslalem z rantem cos a nie w takim stylu jak Twoje:) Ale ladnie sie prezentuje takie fele pasuja do wielkich sedanow.
kwestia gustu... na żywo nie widziałem ładniejszych felg przy roverze 75
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 13:43
KonradM, nie sa brzydkie:) sam az sobie do mojego kolorku takie przypasowalem patrzac na twoje foto:) bylem ostatnio u nas na gieldzie i chromow jak na lekarstwo:-(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum