Wysłany: Sro Lip 14, 2010 18:22 [rover400 2.0di] piszczy w kole
Witam mam problem ze swoim roverkim a polega na tym że jadąc po wybojach dużych czy małych słychać piski w lewym przednim kole tak w okolicach pod nadkolem.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 14, 2010 18:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Właśnie oto chodzi że to nie blaszka też tak myślałem ale dzięki.A mam jeszcze jedno pytanie jak ustawić nawiewy podczas działania klimy chodzi mi o te nawiewy a dokładnie suwak z ludzikiem na przedniej konsoli.
berserker8888, Jeżeli masz ustawioną białą strzałkę, to wtedy całe powietrze napływające do kabiny przechodzi przez nagrzewnicę. Natomiast jak ustawisz niebieską strzałkę, to część powietrza wpływającego do kabiny pochodzi bezpośrednio z zewnątrz auta, a co za tym idzie w upalne dni leci cieplejsze powietrze.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum