Dopiero dziś zajrzałem w zestaw odpowiedzi i składam reklamację!
Odpowiedź:
3. Jaka butla?
Odpowiedź: shell gas
A ona była jaka - NIEBIESKA!
12. Ile lat i kto świętuje?
Odpowiedź: 600 lat Kleczewa 1366 – 1966
No i tu najbardziej się nie zgadzam - pod obeliskiem leżała pęknięta tablica "640 lat miejscowości świętują MIESZKAŃCY Kleczewa" - kto - mieszkańcy (a nie co - Kleczew).
A tak poważnie, to czy można dostać np. skan swoich odpowiedzi, bo wiem, że jeden błąd miałem w zdjęciach, drugi, to pewnie ten Kleczew, a nie wiem, jaki był trzeci.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 07:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
maciej, nie było pytania jakiego koloru butla, choć przyznaję, że pytanie nieprecyzyjnie sformułowane i można było rożnie pomyśleć w odpowiedzi na nie, tzn. czy chodzi o dystrubutora czy o kolor, czy o wielkość itp.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
12. Ile lat i kto świętuje?
Odpowiedź: 600 lat Kleczewa 1366 – 1966
No i tu najbardziej się nie zgadzam - pod obeliskiem leżała pęknięta tablica "640 lat miejscowości świętują MIESZKAŃCY Kleczewa" - kto - mieszkańcy (a nie co - Kleczew).
Zgadzam sie, no i jeszcze te kominy.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
komisja kominów nie widziała a butle nie wiem czy też czasem "niebieskie: nie były uznawane ... niestety karty z odpowiedziami w wirze przedremontowego wywalania niepotrzebnych rzeczy zostały zutylizowane w niszczarce zakładowej, więc
komisja widziała poniższe zdjęcie przed powzięciem wyników
Ale ono nic nie udowadnia, bo nie zostało zrobione ze skrzyżowania.
Widać trawę przed obiektywem, a więc fotograf stał PRZED skrzyżowaniem.
Skrzyżowanie było 10 m dalej i z samego skrzyżowania nie było widać żadnego komina.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ale ono nic nie udowadnia, bo nie zostało zrobione ze skrzyżowania.
Widać trawę przed obiektywem, a więc fotograf stał PRZED skrzyżowaniem.
Skrzyżowanie było 10 m dalej i z samego skrzyżowania nie było widać żadnego komina.
Jeśli mamy być tak "aptekarscy" to dodam iż pytanie brzmiało "Ile kominów widzisz ? "i wskazane na obrazku skrzyżowanie z podaną liczbą kilometrów.
Pytanie nie brzmiało - "Ile kominów widocznych jest ze skrzyżowania?"
Jak wiadomo ta kilometrówka nie była super dokładna - napewno mniej dokładna niż wspomiane 10 metrów.
Podobnie było z pytaniem kto i co świętuje - i na obrazku wskazany punkt z podaną kilometrówką. Aby odpowiedzieć też trzeba było wyjść z autka i oddalić się od drogi o 10 metrów...
Identyczna sprawa dotyczyła pytania o nr przepompowni. Wskazane było skrzyżowanie i liczba kilometrów - a odpowiedź była 10 metrów wcześniej. Będąc na skrzyżowaniu nie można było odpowiedzieć na pytanie - gdyż nie było tam widać tablicy.
Zabawa była przednia i to jest najważniejsze.
_________________ wieszczu vel 8 kominów
-------------------------------
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum