Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Kwi 2008 Posty: 8 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 19:41 [R75] Ciągła praca silniczka z wentylacji czy klimy
Typ: v6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Problem mam taki: po przekręceniu kluczyka załączał się i był słyszalny tak na środku deski rozdzielczej dżwięk silniczka który chyba otwierał lub zamykał jakieś kanały z wentylacji ale po chwili gasł. Natomiast teraz ciągle buczy jedynie przestaje jak włącze obieg zamknięty powietrza. Co to za dżwięk silniczka od czego on jest właściwie i dlaczego się tak dzieje i czy wie ktoś jak do tego się zabrać. Proszę o pomoc
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lis 25, 2010 01:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 19:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Kwi 2008 Posty: 8 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Lip 14, 2010 15:45
a gdzie ten silniczek jest i gdzie mogę poszukać tej klapki. Przypomnę że było go słychać zaraz po przekręceniu kluczyka a potem gasł. Teraz działa ciągle tylko jak dam na obieg zamknięty to przestaje.
[r75]cześć, mam cały czas zamknięty obieg i szyby parują. mechanizm nie działa. Chciałem to ręcznie odblokować, zdjąłem osłonę koło nóg kierowcy i nie mogę namierzyc tego mechanizmu, czy napewno można się dostać do niego od kierowcy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum